Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Nikos Oikonomakis

Απίστευτος πόλεμος στο Νίκο Οικονομάκη

Μετά την απαράδεκτη επιστολή (που σας αποκαλύψαμε ΜΟΝΟ εμείς ) από τον Δήμαρχο που έμμεσα του ζητούσε την παραίτηση του, ένα νέο κτύπημα ήρθε στη πλάτη του Οικονομάκη.
Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως, Ο Νίκος ξεκίνησε πρόσφατα ένα τιτάνιο αγώνα να συμμορφώσει  λίγο την κατάσταση στο παραεμπόριο της πόλης, τα κτυπήματα στην παραοικονομία ήταν ισχυρά με αποτέλεσμα την άμεση αντίδραση.
Έξι  κιβώτια σήκωσε από τα γραφεία της Δημοτικής αστυνομίας παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης ο εισαγγελέας μετά από ανώνυμη καταγγελία.
Ακούγεται ότι προσπαθούν να τον κατηγορήσουν για παράνομες Ελληνοποιησεις, για διαπλοκή στη απόσυρση των αυτοκινήτων, για περίεργες καταλήψεις κοινόχρηστων χώρων, διαγραφές ύποπτες προστίμων κλπ.
Έτσι νομίζουν ότι μπορούν να τον σταματήσουν, γελιούνται όμως, θα πάρουν γρήγορα την απάντηση τους έστω και αν η εντολή καρατόμησης του ήρθε από ΨΗΛΑ.
Η είσοδος του εισαγγελέα και στην Οικονομική υπηρεσία ταυτόχρονα, εξυπηρετεί κάποιο σχέδιο, συνδυαζόμενο και με την ν απαίτηση του Δημάρχου να παραιτηθούν όλοι οι υπηρεσιακοί παράγοντες  των οικονομικών Υπηρεσιών.
Ποιοι στερούν έσοδα από τον Δήμο καταδικάζοντας τον σε μιζέρια και τι σκοπούς εξυπηρετούν;
Σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα να αποκαλύψουμε πρόσωπα και πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου